2012. november 9., péntek

Hajócska pillangó

Hááát kérem szépen elég régen jelentkeztem és ezt sajnálom is, de az elmúlt 10 napban nem voltam az országban, így időm se nagyon volt sok mindent csinálni. Először is, a hajócskázás egyre jobb utakon halad :) Anton oldaláról tanulom ugye a technikát, és sikeresen eljutottam a pillangó készítéséig. Mivel a következő leckéhez már két hajócska kell, ezért vagy gyorsan beszerzek egy másik hajócskát, vagy csinálok egy átmenetit kartonpapírból, még nem tudom, a lényeg hogy mihamarabb meg akarom tanulni ezt a technikát is, ugyanis nagyon megtetszett :)

De mivel a blog címe még mindig zsuhorgol, vagyis inkább a horgolások miatt jött ez létre, megnyugtatok mindenkit, hogy azzal is haladok kicsit lassan, de haladok :) Ugyanis egy nagyikockás táskát horgolok most, szép színátmeneteset, csak sajna, még sok kell hozzá, mert ebből aztán igazán nagyot akarok most :)
És a másik hírem, hogfy elkezdtem magamnak kötni még egy téli sapkát is, ez a projekt igen jól halad, de mivel nem tudok körkötni, így még csak a félénél járok :D De a lényeg hogy haladok :)

Szóval a lepkék így néznek ki :

És így áll a táskám: 

Mindenkitől elnézést, akit zavar a reklám, de csak így tudtam lefotózni, ugyanis ez a fonal eléggé csúszik, és nem akartam, hogy összegubancolódjon :)

A lepkékről annyit, hogy a jobb oldali a 2. lepkém, a bal oldali pedig életem első hajócskás lepkéje és kb egy két forintossal megegyező a méretük :)

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Gratulálok a pillangódhoz. A következő leckének is nyugodtan nekiállhatsz, ahhoz elegendő egyetlen hajócska és egy gombolyag. Utána elméleti rész következik, az 5. leckéhez viszont már sajnos tényleg szükséged lesz másik hajócskára is.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Köszönöm, és a sok segítséget is amit az oldalról kaptam :) Akkor megpróbálom majd a medált is utána pedig beszerzek egy másik hajócskát is:)

    VálaszTörlés