2013. augusztus 17., szombat

Nyári ruha

Sziasztok!

Elkészült a nyári ruhám is. Tudom, hogy régóta nem írtam, de a kendő óta csak ezt csináltam. Ugyanis ezt a ruhát hamarabb elkezdtem mint a kendőt, de félbehagytam. Amúgy kb. másfél hónapos munka ha ügyes az ember és van ideje :D Így meg fél éves lett. De nem baj a lényeg az hogy kész és tudom végre hordani. Szerencsére görög út előtt elkészült. Erről jut eszembe, hogy így kénytelen leszek még később jelentkezni, mivel Zoli nem engedi, hogy kötést vigyek görögbe, így marad majd haza jövetel után. Egyébként most egy kardigánba kezdtem bele, remélem az is tetszeni fog majd pár embernek. De most a ruháról pár szó :)


A fonallal volt egy kis gubanc, mikor rendeltem, ugyanis nem azt a színt kaptam a sötétbarnából, mint amelyiket akartam. Vagyis sötétbarnát kaptam világos barna helyett. De a végén csak nem bántam meg, így valahogy jobban tetszik a ruha.
Egyébként egyik hétvégén nem volt velem Zoli így neki is jutott egy kis meglepetés. egész idő alatt abban a hitben élt, hogy majd egy rózsaszín párducot kap. Ehelyett csináltam neki egy sütiszörnyet, mivel sikerült végre nagy nehezen fonalat kapni hozzá :D Szóval ma őt is bemutatom nektek :D

Először is a ruha:Utána pedig sütiszörny :D Róla eggyel több kép készült, mivel jóval fotogénebb, mint én :D

2 megjegyzés: